Анонси

При тернопільській приймальні УГСПЛ надається правова допомога переселенцям

02.09.2015
автор: Олександр Степаненко

З серпня поточного року у приміщенні редакції газети "Свобода", де розміщено приймальню Української Гельсінської спілки з прав людини, працює юрист, який надає первинну правову допомогу внутрішньо переміщеним особам та усім постраждалим внаслідок окупації Криму і збройного конфлікту на Донбасі.

Діяльність з цією групою заявників координується «Центром правових та політичних досліджень «СІМ» (м. Львів)  у рамках проекту "Юридична підтримка ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні", що реалізується за підтримки Данської ради у справах біженців (DRC) у партнерстві з УГСПЛ.

У приймальні може бути надана первинна правова допомога, що включає юридичну консультацію, надання інформації правового характеру, документування порушень прав людини тощо.

Можливе отримання консультації по телефону: 067 929 50 040 (юрист Петро Люпа)

Можливий виїзд юриста у місця тимчасового проживання ВПО - не лише для консультування, але й для складання процесуальних документів та, за потреби, для надання вторинної правової допомоги у судах.

Адреса приймальні: м. Тернопіль, вул. Живова, 11, 9 поверх, приміщення газети "Свобода".

Більше інформації щодо проекту "Юридична підтримка ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні" можна отримати безпосередньо у Центрі "СІМ"

Адреса: Львів, вул. Крива Липа, 6 (3 поверх)
E-mail: lidiya.top AT gmail.com
а/с: 10666, Львів, 79000

телефон 032 243 25 50