Українські новини

Микола Княжицький: проти посадових осіб каналу ТВі порушено кримінальну справу, податківці закидають каналу ухилення від сплати податків на суму 6 мільйонів

12.07.2012

В офіс опозиційного телеканалу ТВі прийшли офіцери податкової міліції з рішенням суду про виїмку документів. ТВі - український телевізійний канал, працює в ефірі з березня 2008 року. Телеканал випускає кілька програм, в яких жорстко критикується правління Януковича.

Цю інформацію кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ підтвердив гендиректор ТВі Микола Княжицький: "Прийшли п'ять представників податкової міліції з відеокамерами і рішенням суду про виїмку документів. Проти посадових осіб каналу, в даному випадку - проти мене, порушено кримінальну справу за ухилення від сплати податків від діяльності нашої кампанії. Справа абсолютно абсурдна, ми вже навіть виграли суд, але після суду вони порушили кримінальну справу. Ми розцінюємо цю ситуацію однозначно як безпардонний і нахабний тиск на свободу слова. По-іншому я не можу це назвати, оскільки навіть рішення суду в нашу користь", - підсумував Княжицький.

Детальніше:

http://news.liga.net/news/politics/696537-na_kanal_tv_yavilas_nalogovaya_militsiya_vozbuzhdeno_ugolovnoe_delo.htm
http://www.pravda.com.ua/news/2012/07/12/6968676/

Англійською - http://www.khpg.org/en/index.php?id=1342088868